ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ
ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΟΙΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Οι δυο αμπελώνες της GAIA WINES, στη Σαντορίνη και το Κούτσι της Νεμέας, αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα αρμονικής «συνεργασίας» εδάφους και κλίματος που θα ευχαριστήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οινόφιλους. Και στις δυο περιοχές, η επιλεγμένη θέση, τα εδαφολογικά χαρακτηριστικά, οι κλιματολογικές συνθήκες, τα επίπεδα υγρασίας και θερμοκρασίας, αντιμετωπίζονται με σεβασμό αλλά και την προσοχή που απαιτείται ώστε ποικιλίες όπως το Ασύρτικο και το Αγιωργίτικο, να αποδώσουν τον καλύτερο τους εαυτό .

Παραγωγή Νεμέα

ΝΕΜΕΑ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΗ

Ημιορεινά, πετρώδη εδάφη σε υψόμετρο που φτάνει τα 850 μέτρα, με σχετικά κρύους και υγρούς χειμώνες και δροσερά καλοκαίρια, αποτελούν την ιδιαίτερη πατρίδα της ποικιλίας του Αγιωργίτικου που μας προσφέρει κόκκινα κρασιά με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΑΞΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ

Ηφαιστειογενές έδαφος, πολύ υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες, δυνατοί άνεμοι της θάλασσας, συνθέτουν το περιβάλλον που εδώ και 3.000 χρόνια οι αυτόριζοι αμπελώνες καρποφορούν την τοπική ποικιλία του Ασύρτικου, βασικού υπεύθυνου για σπάνια λευκά κρασιά.