ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ
ΤΗ ΝΕΜΕΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΜΕΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ONLINE ΑΓΟΡΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ GAIA WINES

Αναγνώριση της προσπάθειάς μας για διαρκή εξέλιξη είναι η παρουσία μας σε κορυφαίες online κάβες σε όλο τον κόσμο. Έτσι, κάθε απαιτητικός φίλος του κρασιού, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μπορεί να αποκτήσει διαδικτυακά την ετικέτα GAIA Wines που εκφράζει τη διάθεση και το οινικό του προφίλ, αφού ένα click αρκεί για να μηδενίσει την απόσταση που τον χωρίζει από ξεχωριστές οινικές πατρίδες, όπως η Σαντορίνη και η Νεμέα. Έτσι, η απόλαυση κρασιών αγαπημένων και μοναδικών στην κατηγορία τους γίνεται απλή, προσιτή και παγκόσμια υπόθεση.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ

Το ταξίδι της GAIAWINES ξεκίνησε το 1994 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα στα πιο μακρινά μέρη του κόσμου. Μια φανταστική περιπέτεια για τους ανθρώπους μας που μεταφέρουν με ενθουσιασμό τα προαιώνια μυστικά της ελληνικής γης σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Με οδηγό τη συνέπεια, με αφοσίωση στην ποιότητα, με προσήλωση στα πιο υψηλά standards εξυπηρέτησης, τα κρασιά μας εξάγονται σε 25 χώρες του κόσμου: Από την Ιαπωνία μέχρι την Αμερική, κι από τις Σκανδιναβικές χώρες μέχρι τη μακρινή Αυστραλία.

Οι διαρκώς αυξανόμενες εξαγωγές και τα βραβεία που έχουμε αποσπάσει, αποδεικνύουν ότι το ταξίδι αυτό δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τα οράματα των ανθρώπων της GAIA WINES και θα συνεχίζεται, τρέφοντας τη δίψα για γνώση και νέες εμπειρίες.

ΑΥΣΤΡΙΑ

ΒΕΛΓΙΟ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΓΑΛΛΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΔΑΝΙΑ

ΕΛΒΕΤΙΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΠΟΛΩΝΙΑ

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΡΩΣΙΑ

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

ΣΟΥΗΔΙΑ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ

ΕΜΙΡΑΤΑ

ΙΑΠΩΝΙΑ

ΙΣΡΑΗΛ

Ν.ΚΟΡΕΑ

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ