ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΜΑΣ

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Τα δυο οινοποιεία της GAIA WINES, στη Σαντορίνη και το Κούτσι της Νεμέας, τα «πατρικά» των μοναδικών κρασιών της εταιρείας, αποτελούν ταυτόχρονα και μια πρόσκληση για επίσκεψη και γνωριμία μαζί τους. Και τα δυο, ιδανικοί προορισμοί για ξεχωριστές οινικές εμπειρίες, γευστικές δοκιμές και περιηγήσεις στους αμπελώνες μας, αλλά και για απολαυστικές ταξιδιωτικές διαδρομές, είτε με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου είτε στην αγκαλιά της φιλόξενης και πλούσιας φύσης της Κορινθίας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ
Μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, στο χωριό Κούτσι, η επίσκεψη στο οινοποιείο μας γίνεται η αφετηρία για ένα απολαυστικό ταξίδι στην πολύτιμη οινική κληρονομιά της ποικιλίας του Αγιωργίτικου μέσα από τα μοναδικά κρασιά της GAIA WINES, αλλά και στην ύπαιθρο της Νεμέας και τους φυσικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς της.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Από τα μέσα Απριλίου έως και τον Οκτώβριο, ένα πετρόχτιστο βιομηχανικό κτήριο των αρχών του προηγούμενου αιώνα, που έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία, σας προσκαλεί να το ανακαλύψετε στη θέση Βραχειές, ανάμεσα στο Καμάρι και τον Μονόλιθο.