ΝΥΧΤΕΡΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ
ΝΥΧΤΕΡΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ
Σαντορίνη
SHARE:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Η πατροπαράδοτη εκδοχή της Σαντορίνης, με ένα νεοκοσμίτικο τουίστ. Γεννήθηκε στην εσοδεία του 2019, όταν ο ΘΑΛΑΣΣΣΙΤΗΣ βαρέλι μετονομάστηκε σε ΝΥΧΤΕΡΙ της ΓΑΙΑΣ.

Μπορεί η σπιρτάδα και η ορυκτότητα του Ασύρτικου να κυριαρχεί, αλλά τα μικρά του αδερφάκια, Αηδάνι και Αθήρι, κάνουν κι αυτά αισθητή την μεστή και φρουτώδη παρουσία τους.

Ζύμωση και ωρίμανση σε βαρέλια διαφόρων ειδών, μεγεθών και χρήσεων. Το ξύλο είναι εκεί, με αισθητές τις νότες βανίλιας και ινδοκάρυδου αλλά εναρμονισμένο με τα ποικιλιακά αρώματα της Σαντορινιάς τριλογίας.

Όπως πάντα το κλασσικό νεύρο και η αιχμηρή οξύτητα του Ασύρτικου δεν κρύβονται, εδώ όμως έχουν συμμαχήσει με μια στρογγυλάδα, μια λιπαρότητα και έναν όγκο που κάνουν αυτό το κρασί γλυκόπιοτο.

Η πατροπαράδοτη εκδοχή της Σαντορίνης, με ένα νεοκοσμίτικο τουίστ. Γεννήθηκε στην εσοδεία του 2019, όταν ο ΘΑΛΑΣΣΣΙΤΗΣ βαρέλι μετονομάστηκε σε ΝΥΧΤΕΡΙ της ΓΑΙΑΣ.

Μπορεί η σπιρτάδα και η ορυκτότητα του Ασύρτικου να κυριαρχεί, αλλά τα μικρά του αδερφάκια, Αηδάνι και Αθήρι, κάνουν κι αυτά αισθητή την μεστή και φρουτώδη παρουσία τους.

Ζύμωση και ωρίμανση σε βαρέλια διαφόρων ειδών, μεγεθών και χρήσεων. Το ξύλο είναι εκεί, με αισθητές τις νότες βανίλιας και ινδοκάρυδου αλλά εναρμονισμένο με τα ποικιλιακά αρώματα της Σαντορινιάς τριλογίας.

Όπως πάντα το κλασσικό νεύρο και η αιχμηρή οξύτητα του Ασύρτικου δεν κρύβονται, εδώ όμως έχουν συμμαχήσει με μια στρογγυλάδα, μια λιπαρότητα και έναν όγκο που κάνουν αυτό το κρασί γλυκόπιοτο.

1

Βραβεία – Αξιολογήσεις

1

Βραβεία – Αξιολογήσεις

#WinePairing

Λευκό ή κόκκινο κρέας, κοτόπουλο,  ψάρι, ζυμαρικά, επιδόρπια, φρούτα, γλυκίσματα και σοκολάτα όταν συνδυαστούν με το κατάλληλο κρασί μπορούν να σας προσφέρουν μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία.