ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ WILD FERMENT
ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ WILD FERMENT
Νεμέα
SHARE:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Η ιδιαίτερη οινοποίηση του ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ της ΓΑΙΑΣ Wild Ferment, παρουσιάζει μία νέα διάσταση αυτής της πολυπρόσωπης ποικιλίας εκφράζοντας ευκρινέστερα το αποτύπωμα της περιοχής του.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες περιπτώσεις άγριας ζύμωσης Μοσχοφίλερου. Τα έντονα αρώματα από τριαντάφυλλο, γιασεμί και γλυκολέμονο δένουν αρμονικά με τα αρώματα βουτύρου που αναδύονται από τα βαρέλια και από την ανάδευση των οινολασπών κατά την οινοποίηση. Αξιοσημείωτη είναι είναι και η οξύτητα του. Ένα μεσαίας επίγευσης κρασί με νεύρο ένταση και πολυπλοκότητα.

Συνοδεύει πιάτα μεσογειακής κουζίνας, όξινα πιάτα και εδέσματα μέσης έως υψηλής γευστικής έντασης, όπως λαδερά, πιάτα θαλασσινών, ψητά ή τηγανιτά ψάρια, λευκά κρέατα. Πίνεται πολύ ευχάριστα και μόνο του ως aperitif. Απολαύστε το στους 12oC.

Η ιδιαίτερη οινοποίηση του ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ της ΓΑΙΑΣ Wild Ferment, παρουσιάζει μία νέα διάσταση αυτής της πολυπρόσωπης ποικιλίας εκφράζοντας ευκρινέστερα το αποτύπωμα της περιοχής του.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες περιπτώσεις άγριας ζύμωσης Μοσχοφίλερου. Τα έντονα αρώματα από τριαντάφυλλο, γιασεμί και γλυκολέμονο δένουν αρμονικά με τα αρώματα βουτύρου που αναδύονται από τα βαρέλια και από την ανάδευση των οινολασπών κατά την οινοποίηση. Αξιοσημείωτη είναι είναι και η οξύτητα του. Ένα μεσαίας επίγευσης κρασί με νεύρο ένταση και πολυπλοκότητα.

Συνοδεύει πιάτα μεσογειακής κουζίνας, όξινα πιάτα και εδέσματα μέσης έως υψηλής γευστικής έντασης, όπως λαδερά, πιάτα θαλασσινών, ψητά ή τηγανιτά ψάρια, λευκά κρέατα. Πίνεται πολύ ευχάριστα και μόνο του ως aperitif. Απολαύστε το στους 12oC.

2

Βραβεία – Αξιολογήσεις

2

Βραβεία – Αξιολογήσεις

#WinePairing

Λευκό ή κόκκινο κρέας, κοτόπουλο,  ψάρι, ζυμαρικά, επιδόρπια, φρούτα, γλυκίσματα και σοκολάτα όταν συνδυαστούν με το κατάλληλο κρασί μπορούν να σας προσφέρουν μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία.