ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑΣ Παλιές Εσοδείες
ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑΣ

Νεμέα

Η Νεμέα είναι η μεγαλύτερη οινοπαραγωγή περιοχή στην Ελλάδα. Κι όμως, μέχρι το 2000 το Αγιωργίτικο ήταν γνωστό κυρίως για τα ευκολόπιοτα με στρογγυλό και βελούδινο στόμα κρασιά του. Η ανατροπή έγινε με το νέο άρτια εξοπλισμένο ιδιόκτητο Οινοποιείο στο Κούτσι της Νεμέας, το 1997. Μερικά χρόνια αργότερα το ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑΣ 2001 βραβεύτηκε στο διαγωνισμό Decanter με το International Trophy. Είναι η πρώτη φορά που ένα κρασί από 100% Αγιωργίτικο κατακτά αυτή τη σπουδαία διάκριση, είναι ουσιαστικά η στιγμή που το Αγιωργίτικο τοποθετήθηκε στον παγκόσμιο χάρτη με τις μεγάλες ποικιλίες.

Δήλωση ενδιαφέροντος

    Δήλωση ενδιαφέροντος

    Τιμή φιάλης:

    52,08€

    45,57€

    117,18€

    58,59€

    71,61€

    Τιμή φιάλης σε ξυλοκιβώτιο:

    62,50€

    55,99€

    127,60€

    69,01€

    82,03€

    Τιμή φιάλης:

    52,08€

    45,57€

    117,18€

    58,59€

    71,61€

    Τιμή φιάλης σε ξυλοκιβώτιο:

    62,50€

    55,99€

    127,60€

    69,01€

    82,03€

    Τιμή φιάλης:

    52,08€

    45,57€

    117,18€

    58,59€

    71,61€

    Τιμή φιάλης σε ξυλοκιβώτιο:

    62,50€

    55,99€

    127,60€

    69,01€

    82,03€

    ΣΥΝΟΛΟ:

    Η Νεμέα είναι η μεγαλύτερη οινοπαραγωγή περιοχή στην Ελλάδα. Κι όμως, μέχρι το 2000 το Αγιωργίτικο ήταν γνωστό κυρίως για τα ευκολόπιοτα με στρογγυλό και βελούδινο στόμα κρασιά του. Η ανατροπή έγινε με το νέο άρτια εξοπλισμένο ιδιόκτητο Οινοποιείο στο Κούτσι της Νεμέας, το 1997. Μερικά χρόνια αργότερα το ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑΣ 2001 βραβεύτηκε στο διαγωνισμό Decanter με το International Trophy. Είναι η πρώτη φορά που ένα κρασί από 100% Αγιωργίτικο κατακτά αυτή τη σπουδαία διάκριση, είναι ουσιαστικά η στιγμή που το Αγιωργίτικο τοποθετήθηκε στον παγκόσμιο χάρτη με τις μεγάλες ποικιλίες.

    26

    Βραβεία – Αξιολογήσεις

    26

    Βραβεία – Αξιολογήσεις

    #WinePairing

    Λευκό ή κόκκινο κρέας, κοτόπουλο,  ψάρι, ζυμαρικά, επιδόρπια, φρούτα, γλυκίσματα και σοκολάτα όταν συνδυαστούν με το κατάλληλο κρασί μπορούν να σας προσφέρουν μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία.